MY BUTTON
1/16

Optar pel Comerç Just és una opció solidària i sostenible

 

 

Shikamoo és una botiga de Comerç Just que neix amb la voluntat d'aconseguir un món més solidari, més just, més digne i més sostenible. 
Davant l'acusada situació de desigualtat social i la creixent degradació mediambiental del nostre planeta hi ha moltes maneres d'actuar. A Shikamoo apostam per promoure el Comerç Just i el Consum Responsable.
Pensam que el Consum Responsable és un hàbit que hem d’incloure a l’hora d’anar a comprar. No ens hem de conformar només per la qualitat dels productes que adquirim, sinó que hem de fer un pas enllà i esser conscients de les conseqüències ecològiques, econòmiques i socials de
les nostres compres.​ 
Els productes de Comerç Just són una bona opció, no tan sols perquè en coneixem l'origen i la manera com s'han cultivat o elaborat, sinó també perquè el seu comerç transforma l'entorn econòmic i social de les comunitats locals que els produeixen i així contribueixen a l'establiment d'un sistema més just i sostenible. 
Siguem consumidors crítics, conscients, responsables i solidaris. No oblidem els nostres valors ètics a l'hora d'anar a comprar. Siguem coherents amb la nostra forma de ser, conseqüents amb els nostres principis i aconseguirem un món més solidari, més just, més digne i més sostenible.

 

Sabem que un món millor és possible i està a les nostres mans aconseguir-lo.

 

 

Shikamoo és una botiga de Comerç Just a Llucmajor, Mallorca.

​Productes

La nostra botiga és un mostrador de productes diferents i de gran qualitat, no només material, sinó també social i mediambiental, productes elaborats amb dignitat

Tenim un ampli ventall d'articles: alimentació, tèxtils, ceràmica, cistelleria, joguines, llibres, instruments musicals, cosmètica natural... Amb tots ells contribueixes a millorar la qualitat de vida de moltes persones del sud.

Shikamoo posa els productes de Comerç Just a les teves mans per a què tots en sortim guanyant!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.